Ca parte a raportării noastre transparente privind sprijinul acordat activității de cercetare științifică și parteneriatelor din domeniul sănătății și bunăstării, Coca-Colain Romania dezvăluie de asemenea și lista specialiștilor în sănătate și a experților științifici cu care am colaborat și ne-am consultat. Coca-Cola in Romania oferă finanțare acestor experți pentru a susține eforturile lor de a împărtăși cu consumatorii și/sau specialiștii în sănătate expertiza lor științifică și informațiile deținute cu privire la nutriția în practică, activitatea fizică și stilurile de viață. Ei își declară propriile opinii și dezvăluie relația lor cu Compania Coca-Cola.

Mai jos este o listă a experților cu care Coca-Cola in Romania a colaborat în perioada 2010-2015. (Suma totală a finanțărilor acordate acestor experți în perioada de raportare, inclusiv experții care nu au consimțit la dezvăluire, este de 550627 RON. Finanțarea a inclus atât cheltuielile de deplasare cât și tarifele profesionale.)

Experti / Medici

Dr. Serban Damian

Prof. dr. Gabriela Radulian

Prof. Dr Mariana Graur

Prof. Dr Gabriela Roman

Prof. Dr Nicolae Hancu

Dr. Corina Zugravu

Dr. Alin Popescu

Dr. Luiza Parvu

Dr. Gabriela Creteanu

Prof. dr Romulus Timar

Prof. dr Popa Amorin

Dr. Cristina Nita

Dr. Anca Craciun

Dr. Andreea Dragomir

Dr. Cornelia Bala

Unele persoane cu care am lucrat în trecut au refuzat să ne dea acordul pentru a le include numele pe listă. Cuantumul total al finanțării acordate acestor persoane, în perioada 2010-2015, este de aproximativ 94930 RON.

Includerea numelui unei persoană în listă:
1. Nu implică faptul că el / ea are în prezent nici o relație cu Compania Coca-Cola in Romania
2. Nu implică nicio declarație oficială din partea lui/ei referitoare la susținerea Companiei Coca-Cola in Romania sau a produselor sale. Moneda: Toate sumele sunt prezentate în RON.
Pentru sumele care au fost convertite din alte monede în RON s-a folosit un curs de schimb valutar mediu anual aferent anului în care s-a efectuat plata.