Da. Credem că este important ca să fim membri activi ai comunităților noastre locale. De altfel, avem o lungă istorie de a aduce oamenii împreună prin sprijinul nostru pentru proiecte comunitare și organizații caritabile. Iată câteva dintre proiectele în care suntem implicați la nivel local, în România:

  • World Wildlife Fund (WWF)

Am avut un parteneriat global cu World Wildlife Fund timp de aproape un deceniu, care este una dintre cele mai importante organizații de conservare din lume. La nivel global, am convenit asupra a șapte obiective ambițioase pentru 2020, care să contribuie la protejarea mediului nostru. La nivel local, aici, în România, WWF și Compania Coca-Cola lucrează împreună în cadrul unui proiect ce se va desfășura timp de șapte ani, a cărui viziune este refacerea unor zone umede și lunci inundabile din lungul Dunării și al afluenților săi.

Poti afla mai multe despre acest proiect aici

  • Future makers

Fundația Coca-Cola finanțează programul de educație antreprenorială „Future Makers”, implementat de Global Shapers Bucharest Hub și Social Innovation Solutions, program ce se adreseaza tinerilor cu vârste între 20 si 29 de ani, care vor sa dobândească cunoștințele necesare începerii unei afaceri. Programul are 2 componente: 35 ateliere de antreprenoriat și o competiție de inițiative antreprenoriale, cu premii totale de 20.000 de euro. Prin intermediul atelierelor de antreprenoriat, „Future Makers” va pune la dispoziția a 1.500 de tineri din România informațiile necesare și suportul unei comunități de profesioniști în afaceri.

Poți afla mai multe despre proiect aici