Reprezentăm unul dintre cele dintre cele mai importante și recunoscute branduri la nivel mondial, cu o istorie bogată în povești. De la o singură băutură comercializată într-un singur oraș, Coca-Cola s-a extins și cuprinde acum peste 500 de branduri în peste 200 de țări. Iar România este una dintre aceste țări.

Povestea Coca-Cola în România a început în 1991 odată cu producția primei sticle Coca-Cola pe teritoriul țării noastre. De atunci a trecut mai mult de un sfert de secol de-a lungul căruia Compania Coca-Cola a adus numeroase noi branduri de care românii se bucura în fiecare zi, cum ar fi Fanta, Sprite, Cappy, Dorna, Schweppes, sau mai recentele Fuzetea și AdeZ. 

Fie că este vorba despre gustul inconfundabil Coca-Cola sau de o variantă la fel de reconfortantă însă fără zahăr, fie că este vorba despre o băutură relaxantă din ceai rece sau una din plante ideală pentru un mic dejung hrănitor și gustos, fie că este vorba de o cafea “la pachet”, sau un mix de fructe cu plus de vitamine, compania Coca-Cola își propune să își diversifice tot mai mult potofoliul, oferind consumatorului șansa de a regăsi în portofoliul său băutura pe care și-o dorește, în orice moment al zilei. Cu alte cuvinte, Coca-Cola devine “O companie pentru toți”.

O listă completă a băuturilor din portofoliul nostru este disponibilă în secțiunea Branduri.

Iar dacă vrei să descoperi cateva dintre cele mai importante etape ale parcursului Coca-Cola în România, click AICI