Fanta Drango, Crazy Rare
Fanta Drango, Crazy Rare

București, 14.06.2017 Fanta continuă seria celor mai tari experiențe ale verii cu o aromă nouă și inovatoare, și o campanie pe măsură: “Fanta Drango, Crazy Rare”. Combinația de mango și fructul dragonului creează un gust nou, răcoritor, numai bun pentru o vară plină de distracții.

Începând cu luna aceasta, amatorii de combinații exotice pot savura noua aromă, în ediție limitată: Fanta Drango - atât de inedită încât nu poate lipsi din planurile pentru o vară cu adevărat specială. Noua aromă are și o imagine pe măsură: un dragon care va face parte din campania de promovare.

“Tânăra generație este mereu în căutarea celor mai cool trenduri, gadget-uri sau experiențe, iar noi încercăm să venim în întâmpinarea lor într-un mod inovator și creativ. Fanta a adus întotdeauna un twist inedit tuturor campaniilor de până acum; iar noua aromă Drango nu face excepție. Este combinația perfectă pentru zilele de vară petrecute cu cei mai tari prieteni, pentru noi amintiri și distracții de sezon”, a declarat Daria Gonța, Brand Manager Flavors, România & Moldova.

Pe lângă gustul unic de mango și fructul dragonului, tinerii vor avea parte de multe alte surprize și experiențe unice, pe pagina de socializare Fanta România.

Lansarea noului produs este însoțită de o campanie de comunicare dedicată, care va include un mix de canale TV, panotaj stradal și digital, precum și activări de PR și social media.

Mai multe detalii despre campanie puteți găsi pe pagina oficială de Facebook Fanta România.