Recent, numeroși jurnaliști din țara s-au trezit în inbox cu un mesaj cel puțin surprinzător: o scrisoare deschisă semnată de așa numită Elena Alexandra Apostoleanu. Deși numele expeditorului nu dezvăluie multe detalii, misterul epistolei a fost elucidat odată cu parcurgerea celor câteva rânduri - o mărturisire sinceră a unei vedete, care, dincolo de numele de scenă, de faimă compleșitoare și mile de fani care o urmăresc constant, este un om ca oricare altul, un om care, dincolo de aparențe, trăiește aceleași emoții și bucurii ca oricare dintre noi toți.

Elena Alexandra Apostoleanu nu este nimeni alta decât Inna, artista originară din Mangalia, vedetă internațională cu peste 11 milioane de fani pe facebook. Iar mărturisirea sa vine în contextul noii campanii Coca-Cola Zero Zahăr care-și dorește să arate că, oricât de diferiți am fi, în final toți trăim aceeași senzație unică când ne bucurăm de lucrurile simple din viața noastră, care ne fac cu adevărat fericiți. Sunt #zerodiferente când ne bucurăm de viață de plin, când punem pasiune în tot ceea ce facem, când ieșim cu prietenii sau, pur și simplu, când savuram aceeași senzație răcoritoare Coca-Cola Zero Zahăr.

Așadar, începând de anul acesta, Inna este imaginea oficială a brandului Coca-Cola Zero Zahăr, asocierea fiind marcată printr-o campanie inedită, construită în jurul ideii de #zerodiferente.

Scrisoarea completă a Elenei Alexandra Apostoleanu, cunoscută drept Inna:

Bună,

Sunt Elena Alexandra Apostoleanu – sau INNA, așa cum poate mă cunoști de câțiva ani. N-o să țin secret: înainte să trimit acest mesaj, am încercat foarte multe variante. Am scris, am șters și-apoi am luat-o de la capăt. Dar mi-am făcut curaj pentru câteva mărturisiri.

Înainte de primele concerte mari, mă copleșea emoția. Am învățat s-o stăpânesc cu un singur gând: în sala aceea uriașă, odată cu primele acorduri, și eu, și cei din fața mea vom trăi împreună aceeași emoție: bucuria de a te lăsa purtat de muzică.

Primesc zilnic sute de mesaje. De multe ori, oamenii îmi scriu că le-ar plăcea să aibă o viață de artist. Le spun mereu că orice am alege să facem în viață, ne bucurăm la fel de acel sentiment de împlinire, atunci când punem pasiune în munca noastră.

Acasă, cu ai mei, sau printre prietenii de-o viață, am rămas mereu Alexandra. Bucuriile care ne aduc împreună sunt aceleași dintotdeauna: o seară de povești care încep cu "îți aduci aminte când...", un film pe care ne place să-l revedem, senzația unică a unei Coca-Cola Zero Zahăr.

Ca Alexandra sau ca INNA, am învățat un lucru important: oricât de diferite ar fi viețile noastre, sunt #zerodiferențe între mine și tine, când vine vorba de lucrurile simple, care contează cu adevărat.

Iar de astăzi, voi fi aici, să mă asigur că nu vei uita de ele!

Cu drag,

Elena Alexandra Apostoleanu