Pentru cei pentru care tehnologia este limba maternă, care nu pot lăsa să treacă o oră fără să își verifice conturile de social media, pentru cei care văd telefonul mobil ca principal canal de comunicare cu familia și prietenii, pentru curioși, iubitori de muzică, trupe live și gaming, pentru toți, Coca-Cola a lansat WOAH (Where Only Awesome Happens).

Cea mai recentă inovație din universul digital Coca-Cola, WOAH a fost construită special pentru publicul adolescent – nativ digital, în permanență conectat și în continuă căutare de conținut online relevant. Fie că ești „centennial” (15-19 ani)  sau „millenial” (20-35 ani), pe WOAH poți descoperi domenii precum muzică, lifestyle, fashion, sport și gaming, prin articole scrise într-un limbaj fun, vizualuri atractive și seriale video în formate dinamice. Mai mult, noua platformă online WOAH este disponibilă si sub formă de aplicație mobilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store.

Pornind de la ideea că universul este format din povești care merită împărtășite, WOAH le oferă tinerilor interviuri exclusive cu artiști locali și internaționali ai momentului, recomandări de cărți, noutăţi din lumea digitală plus multe alte informații inedite. Din conținutul video face parte seria „Duba cu artiști”, alături de o mulțime de clipuri cu și despre tineri, life hacks și tips & tricks utile oricărui adolescent. Materialele sunt realizate atât local, cât și la nivel regional și includ colaborări cu publicații precum VICE. Pe lângă conținutul dedicat, WOAH le oferă utilizatorilor oferte exclusive – aceasta fiind o componentă importantă a aplicației. De-a lungul întregului an, vor exista promoții cu premii sub formă de discount-uri, oferte speciale şi acces la experiențe cool, realizate în parteneriat cu diferite branduri şi retaileri.

Asadar, rămâi conectat, rămâi Where Only Awesome Happens, fie pe website ro.woah.com, fie cu aplicația mobilă din Google Play sau App Store.