În urmă cu ceva vreme, Coca-Cola a lansat o provocare tinerilor din România, aceea de a-și imagina România următorilor 100 de ani într-un desen care ar putea ajunge pe sticlă contur, într-o ediție de colecție! Dintre nenumăratele propuneri, un juriu a ales 3 desene care, începând cu această luna, pot fi văzute pe sticlele Coca-Cola Gust Original, Zero Zahăr și Lime din fiecare magazin.

Dar lucrurile nu se opresc aici. La 100 de ani de la Marea Unire, Coca-Cola privește spre viitor. Ne dorim ca, împreună cu tinerii din România, să construim o singură poveste, o Românie reimaginată de ei, care va călători prin spațiu pentru #următorii100 și va ajunge până la 100 de ani lumină de Pământ.

Prin această campanie, căutăm o viziune a viitorului în care vrem să includem doar gândurile, lucrurile și locurile care merită păstrate pentru încă 100 de ani.

Tinerii își pot înscrie capitolul lor din povestea colectivă despre viitorul României până în data de 3 decembrie, online, pe platforma https://urmatorii100.coca-cola.ro/, sau fizic, vizitând una dintre cele 3 sticle Coca-Cola supradimensionate, cu design aniversar, amplasate în centrul orașelor București, Cluj-Napoca și Constanța, care vor funcționa ca puncte de colectare. Toate mesajele înscrise vor fi apoi adunate și vor compune povestea următorilor 100 de ani.

Campania „România reimaginată de tineri” este inspirată de valorile și pasiunile  adolescenților și încearcă să pătrundă în universul lor creativ, extrem de optimist. Pornind de la ideea convingerea că România reimaginată de ei este o țară în care ne-am bucura să trăim, vrem să le oferim ocazia de a scrie împreună povestea #următorilor100, capitol cu capitol.

La finalul campaniei, povestea imaginată de tineri va fi criptată și va călători în viitor, către o destinație surpriză.