Primul serial online creat de aplicația WOAH pentru a fi urmărit pe telefonul mobil, SEEN, este disponibil și în România.

Scenariul SEEN este construit în jurul unei experiențe în care orice adolescent se poate regăsi: pe chat, nu e nevoie de cuvinte ca să știi că ai fost refuzat, că ai făcut o gafă sau o glumă care n-a amuzat pe nimeni. E suficient să vezi simbolul seen. SEEN prezintă așadar povestea prieteniei dintre Alex, Ella, Jake si Nina, prietenie presărată cu drame și evenimente pline de suspans, toate menite să te poarte printr-un amalgam de emoții.

SEEN este un simbol pentru generația tinerilor de astăzi și pornește de la un insight foarte puternic: principalele canale de comunicare ale adolescenților sunt în mediul online, prin urmare,  și toate experiențele lor importante ajung sa fie transpuse în mediul digital.

Încă de la început serialul lansat de WOAH a fost marcat de inovație, formatul serialului fiind unul inedit, întâmpinând nevoile digitale ale momentului când contentul se consumă preponderent pe telefon, în format vertical. SEEN este inedit și prin producția video, facilitând o experiență imersivă ce aduce spectatorul în centrul discuțiilor celor patru protagoniști ca și când ar vizualiza acțiunea direct din ecranele telefoanelor lor.

Cele 8 episoade sunt disponibile exclusiv pe platforma WOAH și pot fi urmărite fie pe website, ro.woah.com, fie pe aplicația mobilă (Google Play sau App Store). Pentru experiență optimă se recomandă urmarirea serialului de pe telefonul mobil.