Începând cu anul acesta, Schweppes are un nou look, inspirat de imaginea sticlei utilizată în urmă cu mai bine de 200 de ani, la debutul lui Schweppes în Marea Britanie.

Noul aspect al sticlei se inspiră așadar din moștenirea sa de peste două secole, dar adaugă o notă de rafinament menită să modernizeze întregul design. Forma noii sticle este inspirată de sticla originală "skittle", folosită de creatorul mărcii - Jacob Schweppe.

Știați că: Sticlă originală avea o formă de pară foarte specifică, fără o bază plană, fiind concepută să stea pe orizontală? Sticlă era inchisă cu un capac de plută. Ideea de a ține sticla în această poziție se datora necesității de a păstra dopul de plută umezit constant, pentru a se putea dilata, fixandu-se perfect pe gura sticlei. În acest fel, erau împiedicate scurgerile de CO2 iar băutura nu iși pierdea din efervescență.

Noul design are o siluetă foarte asemănătoare cu formă originală a skittle-ului, ca o sticlă de șampanie, proiectată ergonomic pentru a spori efervescentă exceptională a lui Schweppes. Scopul noului Schweppes este o întoarcere la bogatul patrimoniu al mărcii, acolo unde a început toată magia.    

Fact: Schweppes a fost prima băutură răcoritoare din întreagă lume care a fost imbuteliată în sticlă, începând cu anul 1783.

Noul look al sticlei Schweppes este disponibil în variantă de 200 de ml.