Am început luna decembrie, a venit și prima ninsoare, însă dincolo de data calendaristică sau vremea de afară, parcă nimeni nu intră cu adevărat în spiriul Crăciunului până nu se aude pe tv celebrul refren Vin, Sărbătorile vin!. Și nu, sărbătorile nu vin niciodată singure, ci vin mereu alături de Caravana Coca-Cola!

Anul acesta, Caravana Coca-Cola a pornit la drum pe 3 Decembrie, din București, și străbate deja țara, răspândind magia sărbătorilor. Pe 14 decembrie, Caravană va reveni în Capitală, aducându-l pe însuși Moș Crăciun în Târgul de Crăciun București amenajat în Piață Constituției. Celebrul camion roșu al Moșului va putea fi vizitat timp de 3 zile, după care își va reluă preriplul prin țara. Caravană Coca-Cola a trecut deja prin Iași, Focșani, Pitești și Timișoara, iar după micul popas de la Târgul de Crăciun București, va pleacă mai departe către Oradea, Cluj, Galați și Constanța. Ultima oprire va fi însă în Crăciunelul de Sus și Crăciunelul de Jos, în Albă Iulia. Aici vor fi pregătite numeroase alte surprize iar, că peisajul să fie complet, în zonă vor fi plantați zeci de brăduti pentru că spiritul sărbătorilor să se păstreze în fiecare zi.

Ca de fiecare data, Caravana însoțește campania Coca-Cola de Crăciun care, anul acesta, este construită în jurul îndemnului #FiiTuMosu. În decembrie, toată lumea este invitată să fie Moș Crăciun și să răspandească mai multă bunătate în lume. Indiferent cât de mic este cadoul, fie că este vorba de un gând bun pentru cineva care are nevoie de încurajare, fie de un gest frumos pentru cineva drag, fiecare dintre noi poate deveni Moș Crăciun, fie doar și pentru un scurt moment. Detalii pe site-ul coca-cola.ro si pe pagina de Facebook