Pentru că „admirația și respectul sunt active la fel de importante ca banii”, Business Magazin realizează anual un clasament al admirației. Mai exact, Topul celor mai admirați CEO din România.

Clasamentul este realizat în baza voturilor primite de la reprezentații mediului local de afaceri (manageri, antreprenori și consultanți) cu care Business MAGAZIN a colaborat de-a lungul timpului. Peste 700.000 de manageri și fondatori de companii înregistrate în România la Registrul Comerțului au fost votați de-a lungul lunii august.

Oamenii de afaceri ale căror nume apar în catalogul 100 Cei mai Admirați CEO din România au în spate cariere impresionante, care i-au transformat în modele pentru tinerii care vor să reușească în acest domeniu.

Nicoleta Eftimiu, Country General Manager Coca-Cola România, este unul dintre ei, clasându-se anul acesta pe locul 51 în topul Celor mai Admirați CEO din România.

Cred că una dintre cele mai mari greșeli ale unui lider este să considere că informația are o singură direcție - de la el către ceilalți. Nu ar trebui să se uite niciodată că cei mai buni ambasadori ai companiei sunt chiar colegii lui, indiferent de funcție, și că alături de ei construiește drumul către succes și performanță”, a declarat ea pentru Business MAGAZIN.

Nicoleta Eftimiu a absolvit Academia de Studii Economice din București, iar primul job pe care l-a avut a fost cel de Client Service Manager în cadrul unei agenții de promoteri. Ea lucrează la Coca-Cola România de aproape un deceniu și jumătate, însă a preluat funcția actuală anul trecut, fiind prima femeie aleasă să conducă operațiunile companiei in România.

Business Magazin a lansat în luna iulie a acestui an și editia 2018 a catalogului 100 Tineri manageri de top, un clasament în care o întâlnim pe Iuliana Nedelcu, un alt membru de bază al echipei Coca-Cola România.