După Noi este locul care îți amintește în fiecare zi că ceea ce ești, faci și alegi creează un ecou ce va răsuna generații după generații în urma ta. După Noi este promisiunea făcută față de copiii noștri că vor respira aer curat, vor cutreiera munți și văi răcoroase și vor bea apă proaspătă. Că ne vom bucura de natură fără să le îngrădim altora dreptul de a se bucura la rândul lor de ea. Că vom repara ce s-a stricat, că vom planta ce s-a tăiat și vom sădi bucurie în sufletele celor pe care îi vom întâlni. Că ne vom gândi întotdeauna la ceea ce lăsăm în urma noastră.

Acesta este „crezul” și întreaga ideologie în jurul căreia Coca-Cola HBC România, îmbuteliatorul Coca-Cola, a dezvoltat proiectul #DupăNoi, o platforma care integrează inițiativele și programele destinate comunităților.

Prin eforturile de protejare a mediului și a resurselor naturale, prin promovarea valorilor, a tradițiilor, a poveștilor și a locurilor deosebite din România, Dupa Noi reflecta in detaliu filozofia companiei – aceea de a face tot posibilul pentru a lăsa o lume mai bună.  

Platforma de sustenabilitate a câștigat locul 1 la categoria Susținerea comunității, în cadrul celei de-a șasea ediții a competiției Romanian CSR Awards. Premiul, se adaugă seriei de recunoașteri pe care Coca‑Cola HBC România le-a obținut de-a lungul timpului pentru eforturile de a desfășura o activitate sustenabilă și de a aduce valoare comunității. Între acestea se numără desemnarea, doi ani la rând (2016 și 2017) drept Cea mai responsabilă companie din România, de către studiul Romania CSR Index, realizat de The Azores.

Prin proiectele dezvoltate sub aceasta umbrelă, Coca-Cola HBC Romania își propune să le amintească oamenilor despre moștenirea incredibilă pe care am primit-o, dar și despre responsabilitatea care ne-a fost lăsată, să avem grijă că și generațiile care vin #DupăNoi să se poată bucura de același lucru.

Poți afla mai multe despre această platformă și programele aflate în derulare accesând site-ul www.dupanoi.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/DupaNoi