„La TINEri Este Puterea”, programul local lansat ca parte a inițiativei Youth Empowered de catre Coca-Cola HBC în 28 de țări, printre care și România, contribuie la îmbunătățirea vieții tinerilor din categorii vulnerabile, așa cum este cea  NEET (Not Employed, in Education or Training). Programul vine cu o serie de cursuri de dezvoltare personală și profesională, ținute detraineri de la Asociația The Social Incubator, cu scopul de a spori astfel șansele de angajare ale participanților, stimulandu-le capacitatea de a lua decizii care să le influențeze pozitiv viitorul.

Conștienți de faptul că formarea tinerilor nu se poate rezuma doar la sala de curs, Coca-Cola HBC România mai intinde o mana de ajutor, punand la dispozitia celor inscriși în proiect o platformă online pe care pot urma gratuit mai multe tipuri de cursuri interactive, la o distanță de doar câteva click-uri. Numele acestei platforme este DigiHUB, iar printre cursurile disponibile gratuit pe site se numără: „Arta Gestionării Timpului”, care-i învață să lucreze împreună cu timpul și nu împotriva lui, cursul de „Cunoștințe Financiare”, care le oferă celor interesați informațiile necesare pentru administrarea inteligenta a finanțele, „Eu, comunicatorul”, un curs menit să le îmbunătățească aptitudinile de comunicare interpersonală.

Toate aceste cursuri iși găsesc aplicabilitate atat în viata personală cât și cea profesională, fiind disponbile pe site-ul https://youpoweredhub.csod.com.Pentru a putea fi accesate, este necesar un cont online ce se poate crea in doar cateva secunde pe site-ul platformei.

Mai multe informații despre programul „La TINEri Este Puterea”, despre inscrieri, workshopuri si rezultate, pe www.latineriesteputerea.ro.