Coca-Cola HBC România anunță schimbări la conducerea operațiunilor din țara noastră. Începand cu data de 1 mai 2018, Jovan Radosavljevic este noul Director General al Coca‑Cola HBC România. El preia mandatul de la Jaak Mikkel, care va ocupa începand cu aceeasi dată poziția de Director General al Coca‑Cola HBC Polonia.

Jovan Radosavljevic și-a început cariera la Coca‑Cola HBC în urmă cu mai bine de 16 ani în echipa de vânzări din Serbia. Începând cu anul 1998, el a deținut numeroase poziții în companie, până în 2009, când a devenit director de vânzări al Coca‑Cola HBC Serbia, extinzându-și apoi responsabilitățile în Muntenegru, în 2010 și în Kosovo, în 2011. Este un bun cunoscător al pieței românești, datorită celor aproape trei ani petrecuți aici în calitate de director comercial, perioadă în care a contribuit substanțial, alături de echipa pe care a condus-o, la redefinirea strategiei comerciale a Coca‑Cola HBC România.

Anterior preluării mandatului în România, Jovan Radosavljevic a condus o echipă de 370 de oameni în Pivara Skopje, un joint-venture între Coca‑Cola HBC & Heineken, în FYROM.

jaak_mikkel_2.jpg
Predecesorul sau, Jaak Mikkel s-a alăturat Coca‑Cola HBC în urmă cu 10 ani, în calitate de director de vânzări în organizația țărilor baltice. În ultimii patru ani, Jaak Mikkel a ocupat funcția de director general al Coca‑Cola HBC România. În mandatul său, business-ul a atins unele dintre cele mai mari volume și venituri din istoria de 26 de ani, au fost introduse noi categorii de băuturi în portofoliu și a fost consolidată poziția de lider al industriei băuturilor din România.

Comunicatul oficial este disponibil pe site-ul Coca-Cola HBC Romania.