Ediția din acest an a programului antreprenorial Future Makers a intrat într-o nouă etapă a parcursului său. După o serie de workshoprui organizate în peste 20 de orașe ale țării și sute de proiecte propuse pentru competiția de idei de business, e rândul celor 55 de finaliști să-și susțină business-ul în față publicului.

Cele 55 de echipe care au fost selectate pentru a intra în faza de incubare a programului, unde au acces la sesiuni de mentorat și traininguri specializate, își prezintă publicului larg propunerile de business într-o serie de filmulețe disponibile pe pagină programului Future Makers, publicul larg fiind invitat să-și susțină favoriții printr-un simplu vot. Ideile propuse vizează diferite domenii, de la mediu și educație, până la sănătate și tehnologie. Echipa cu cele mai multe voturi va primi „Premiul de Popularitate din partea publicului”, în valoare de 2500 de euro, în cadrul finalei ce va avea loc pe 28 noiembrie 2019 la București.

Toate cele 55 de idei vor fi jurizate și de către juriul de specialitate, finaliștii precum și marele câștigător al competiției urmând a fi anunțați în aceeași gală programată să aibă loc pe 28 noiembrie.

Clipurile celor 55 de proiecte pot fi urmărite și votate aici. Votul este dechis până pe 6 octombrie!

***

Future Makers este  un program educational de antreprenoriat și competiție de idei de business pentru viitor, cu premii totale în valoare de 20.000 de euro, susținut de Fundația Coca-Cola și implementat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub.