Ai atâtea lucruri importante de făcut în fiecare zi: proiectele care te cheamă mai devreme la birou și te țin peste program, temele copiilor care îți cer atenția, programarea la medic a mamei care nu poate fi amânată, întâlnirea cu prietenii care te sună de o lună ca să vă vedeți. În agitația asta zilnică, uiți un lucru foarte important: să ai grijă de tine.

Știi care este cel mai simplu și mai natural gest prin care poți avea grijă de tine? E atât de mic și, totuși, uiți atât de des să-l faci: hidratarea. Noua campanie Dorna - „Începe cu tine” - te încurajează să ai grijă mai întâi de tine, ca să poți oferi lumii cea mai bună versiune a ta.

Pui mereu copiii, cariera, prietenii pe primul loc, dar niciodată pe tine, uitând că nu poți avea grijă de ei dacă nu ai grjă și de tine. Dorna te invită să-ți începi ziua cu un obicei sănătos: un pahar de apă Dorna. Adaugă-te și pe tine pe lista de priorități și hidratează-te consumând Dorna ca să ai energia și vitalitatea necesare să faci față provocărilor cu care te confrunți în fiecare zi.

Hidratarea este esențială pentru menținerea sănătății organismului tău, având un rol extrem de important în procesele care au loc în corp. Evită deshidratarea consumând Dorna cu regularitate, chiar și atunci când nu îți este sete. Începe cu tine!