Povestea Coca-Cola Musichood continuă și weekendul acesta, de această dată la UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din România. În fiecare zi a evenimentului, spațiul Musichood in the City se transformă în cartierul general al celor care nu pot trăi fără muzică.

Și pentru că ne place muzica, dar ne place și să avem grijă de ce lăsăm în urma noastră, le oferim posibilitatea tuturor celor care participă la Untold să transforme festivalul într-unul al celor care nu pot trăi fără să aibă grijă de mediu. Prin După noi, Strângem Tot Noi, o inițiativă comună Coca-Cola HBC România și Coca Cola România, cei care vin la festival au la dispoziție peste 100 de puncte pentru colectarea separată a ambalajelor. Este al doilea an consecutiv când participam cu acest program la festival, pentru a încuraja colectarea separată printre tineri, în cadrul unui parteneriat cu organizatorii Untold.

Publicul vă avea la dispoziție și o remorcă ecologică ce vă colecta ambalaje PET și doze de aluminiu, oferind numeroase premii, în funcție de numărul de ambalaje colectate.

Cei cu simțul umorului și spirit de competiție, își vor putea impresiona prietenii colectând ambalajele prin aruncări “epice” la coș, chiar în zona MUSICHOOD.

Nu rata întâlnirea cu Coca-Cola la Untold. Poți urmări Facebook și Instagram pentru a fi mereu la curent cu noutățile și distracția.