Coca-Cola îți păstrează cele mai frumoase amintiri din vara ce tocmai a trecut pe pagina de Facebook a companiei. Ai la dispoziție 3 albume foto pe care să le arăți prietenilor și în care să-i etichetezi, să le răsfoiești când te simți nostalgic sau când vrei să-ți amintești cum ai petrecut toată vara cu Coca-Cola, la cele mai tari festivaluri din țară.

Neversea-Coca-Cola-2018 - Copy.jpg
 Vara a început la malul mării, la Neversea, cu experiențe memorabile, dans pe plaja și muzică până în zori de zi. Dacă vrei să revezi cele mai frumoase momente de la Coke Town-ul Neversea, găsești pozele chiar aici:

Neversea - 5-8 Iulie 2018

 

Untold-Coca-Cola-2018 - Copy.jpg
La Untold te-ai bucurat de experiențe VR, te-ai plimbat prin Camera Iluziilor și ai lăsat declarații de dragoste pe Love Finders Board. Cel mai mare festival din România s-a incheiat, dar fotografiile raman:

Untold - 2-5 august 2018

 

Coca-Cola-Electric-Castle-2018.jpg
 De la Electric Castle ai plecat cu cele mai cool tatuaje marbling și suveniruri Coca-Cola din Pop-Up Store. La Bonțida, totul a fost #Electric! Avem dovezi chiar aici:

Electric Castle - 18 - 22 iulie 2018

 

Nu uita, vara trece, dar amintirile rămân, iar pe pagina noastră de facebook vei putea oricând să răsfoiești fotografi de la cele mai frumoase experiențe Coca-Cola.