Cappy+ este un nou brand din portofoliul Coca-Cola. Adresat persoanelor active, care vor să aibă un stil de viață echilibrat, Cappy + este o băutură premium necarbogazoasă, menită să asigure un "Plus" exact atunci când aceștia au mai mare nevoie.

Disponibil în 3 sortimente, Cappy+ combină bunătatea esențială a naturii cu un amestec fin de fructe și legume, alături de un plus de vitamine și minerale. Într-un ambalaj premium de 250 ml și 800 ml, noul produs vine cu un gust delicios, recomandat pentru toate momentele de consum:

  • Cappy+ Morning Plus este un nectar obținut dintr-o combinație de fructe din concentrat (mere, portocale, kiwi, ananas, rodie și banane), îmbogățit cu vitamina C. 
  • Cappy+ Cool & Smile este un suc 100% din fructe din concentrat (portocale, mandarine și lamâie), fără zahăr adăugat, îmbogățit cu Magneziu. 
  • Cappy+ Antiox este un suc 100% din fructe și legume din concentrat (mere, struguri, sfeclă roșie, morcovi negri, capșuni, coacăze, mure, lămâie), fără zahăr adăugat, îmbogățit cu Vitamina E.

Lansarea Cappy+ este un alt pas hotarât în călătoria companiei Coca-Cola de a răspunde cerințelor, în continuă schimbare, ale consumatorilor, devenind „O companie pentru toți”.