Îți place Coca-Cola însă nu îți place zahărul? Ei bine, Coca-Cola Zero Zahăr nu conține zahăr absolut deloc! Și nu este singurul produs din portofoliul Coca-Cola care nu conține zahăr, dar hai să îți povestim mai multe despre cum te ajutăm să consumi mai puțin zahăr, bucurându-te în același timp de băuturi delicioase:

1. Avem tot mai multe opțiuni cu mai puțin zahăr sau complet fără zahăr, fără calorii, printre băuturile noastre. Vrei băutura ta preferată, dar nu vrei zahărul? Nici o problemă.

Poți consuma Coca-Cola Zero Zahăr sau Fanta Pink Grapefruit care nu conțin zahăr deloc. Dacă preferi sucurile cu un plus de vitamine sau minerale, poți încerca Cappy+ Cool & Smile sau Antiox care îți oferă o combinație delicoasă de sucuri și piureuri de fructe, fără zahăr adăugat. AdeZ este un nou brand în portofoliul Coca-Cola, o băutură nutritivă pe bază de plante, ideală pentru mic dejun sau gustări savuroase, care, de asemenea, nu are zahăr adăugat.


 

2.  Am redus cantitatea de zahăr din diferite produse

De-a lungul timpului, echipa noastră de experți și nutriționiști a lucrat intens pentru a ne perfecționa rețetele și pentru a reduce cantitățile de zahăr din băuturile noastre.

- Noua rețetă Sprite, spre exemplu, marchează cea mai importantă reducere a numărului de calorii, de la 41 kcal/ 100ml la 9 kcal/100 ml. Prin această modificare de rețetă, Coca-Cola România a scos 19 miliarde de calorii* din dieta românilor într-un an.

*reprezintă reducerea de calorii din reformulare înmulțită cu volumul de Sprite comercializat într-un an.

- Fuzetea este un alt exemplu. Acest mix inovator de ceai, fructe și ierburi aromatice are un conținut redus de calorii (19 sau 20 de kcal / 100 ml în funcție de aromă), fiind îndulcit cu un amestec de zahăr și îndulcitor hipocaloric din stevia, de origine naturală.

Și nu ne vom opri aici. Se lucrează constant pentru diversificarea portofoliului astfel încât să putem oferi consumatorilor noștri opțiuni cât mai variate.


 

3. Explorăm diferite tipuri de îndulcitori

Renunțarea la zahăr nu înseamnă automat compromiterea gustului. Din contră! Inovăm constant astfel încât să putem oferi băuturi delicioase și de calitate, cu puțin sau fără zahăr.

Extractul din stevia, spre exemplu, este unul dintre cele mai recente ingrediente pe care le folosim pentru a reduce sau pentru a înlocui zahărul în unele dintre băuturile noastre. Este un îndulcitor fără calorii și provine din frunzele plantei stevia. Îl veți găsi în băuturi precum Fuzetea sau AdeZ.

Daca vrei sa citești mai multe despre stevia, nu rata articolul: Vești “dulci” de la STEVIA REBAUDIANA.

4. Oferim mai multe dimensiuni de ambalaje

Când vine vorba de achiziționarea băuturii răcoritoare preferate, știm că doriți mai multe opțiuni în ceea ce privește ambalajul. De aceea, sistemul Coca-Cola s-a asigurat că există o dimensiune potrivită pentru diferite ocazii. Consumatorii noștri pot alege așadar dintr-o gamă variată de 10 tipuri de ambalaje diferite, de la sticlele returnabile de 250ml, dozele de 330ml și până la pachetele de 2 litri.


 

5. Oferim informații transparente pe etichetele produselor noastre

Oamenii sunt ocupați, așa că doresc o modalitate rapidă și ușoară de a vedea ce este în mâncarea și în băutura lor. Prin urmare oferim oamenilor cele mai clare informații despre băuturile noastre. Prin urmare, pe toate etichetele produselor noastre veți putea vedea toate ingredientele și informațiile nutriționale. Aceste informații sunt disponibile și pe site-ul nostru pentru a vă ajuta să faceți alegeri informate.